Médiaajánlat
 
Előfizetés

Szolgáltatásaink

A woodholz.eu apróhirdetési portál tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a felhasználók minél egyszerűbben, minél hatékonyabban tudják a portál információit, az ajánlatokat megtalálni, a számukra érdekes célcsoportokat elérni. Az oldal apróhirdetési alapszolgáltatásain túl további hasznos szolgáltatások is rendelkezésre állnak:

Hirdetésfigyelő


A felhasználó számára érdekes hirdetések automatikus kigyűjtése céljából hirdetésfigyelő rendszert építettünk be a weboldalba. A felhasználó beállítja hogy mi érdekli (pl.: faipari gép, magyarországról, 500.000 ft-ig) és a rendszer napi frissességgel kigyűjti az aznapi új aprókat és postázza azokat a felhasználó e-mail címére. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött.

Kedvencek


  A „kedvencek” menüpontban minden regisztrált felhasználó elmentheti a számára érdekesnek talált hirdetéseket, amelyeket a rendszer számára a hirdetés élettertama végéig megőriz. Ezen funkcióval mindenki könnyedén előkeresheti azokat a termékeket/szolgáltatásokat, amelyek előzőleg felkeltették a érdeklődését.

Összetett keresés


A woodholz.eu egy nagyon könnyen átlátható és mégis részletes aprókeresőrendszerrel rendelkezik. A részletes keresés segítségével a hirdetések közötti navigáció egyszerűbbé vált. Lehetőségünk van felhasználói név,cégnév,telephely,régió szerint csoportosítani a bejegyzéseket, így most már másodpercek alatt mindenki megtalálhatja a keresett terméket, szolgáltatást. Az oldal kialakítása során elsődleges szempont volt a kezelhetőség, ezért mindenhol részletes leírás található az adott funkció szerepéről és a használatáról.

 Partner oldal


A portálon nagyobb mennyiségű apróhirdetést rendszeresen elhelyező partnereinknek alakítottuk ki a partner oldal szolgáltatásunkat, ahol partnereink részére kedvezményes hirdetési csomagokat és külön csak az adott felhasználó apróhirdetéseit tartalmazó internetes „bemutatótermet” biztosítunk. Ezen funkción belül a partnereink honlaprészben a cégre jellemzó grafika elhelyezésére is lehetőség van, hogy a felhasználók könnyedén megismerhessék az értékesítő céget,vállalkozást.  Partnereink a főoldalon elhelyezett külön blokkban megjelennek,így a látogató a címoldalról egy kattintással eljuthat a hirdető internetes felületére.

 

Csomag neve: Feladható hirdetések száma: Ár:
Partner 10 10 apró + 3 ingyenes apró 5760 Ft +áfa/hó
Partner 15 15 apró + 3 ingyenes apró 8160 Ft +áfa/hó
Partner 20 20 apró + 3 ingyenes apró 10240 Ft +áfa/hó
Partner 30 30 apró + 3 ingyenes apró 14400 Ft +áfa/hó
Partner 40 40 apró + 3 ingyenes apró 17920 Ft +áfa/hó
Partner 50 50 apró + 3 ingyenes apró 20800 Ft +áfa/hó

 

Partner csomag megrendelése

 

Bannerkészítés


A portál partnerei számára vállaljuk különféle méretű és rendszerű bannerek, elkészítését, szakmai anyagok legyártását,  internetes és offline marketing akciók lebonyolítást.