Médiaajánlat
 
Előfizetés

Woodshop faipari webáruház

2010. Augusztus 18. - 12:52

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy augusztus második hetében útjára indítottuk  faipari webáruházunkat, a Woodshopot (elérhető az oldal fejlécében található Webáruház linkre kattintva).

Célunk az volt, hogy egy olyan rendszert hozzunk létre, amely több beszállító termékkínálatát egy helyen integrálni tudja, ezáltal különböző termékek széles választékát nyújtva az áruház vásárlói számára. Ezen elképzelésünket sikerült megvalósítani és a Woodshop hivatalosan is az internetes kereskedelem szereplőjévé vált.

A rendszer előnye, hogy nyitott bárki, bármely vállalkozás számára, aki a Woodshopon keresztül szeretné termékeit a szakmának kínálni, illetve forgalmazni. Kis fantáziával úgy kell elképzelni rendszerünket, mint egy bevásárlóközpontot, ahol különböző boltok találhatók egy fedél alatt. Így nem kell „felesleges kilométereket” megtennünk termékek után kutatva, mert szinte biztos, hogy a boltok egyikében megtaláljuk, amit keresünk. A különbség csak annyi, hogy a Woodshop garantálja a boltok állandó nyitva tartását.

Amennyiben „boltot nyitna” a portálon, illetve saját termékeit szeretné a rendszerben forgalmazni, kérjük jelezze felénk, mi létrehozzuk a boltját és Ön azonnal feltöltheti a forgalmazni szánt termékeket. Ha észrevétele van az oldal működésével kapcsolatban, szívesen fogadunk minden visszajelzést, legyen az kérdés, javaslat, esetleg egy új ötlet.

                                                                                                                   
                                                                                                            Web    : shop.woodholz.eu
                                                                                                            E-mail : halasz.zsolt@xmeditor.hu