Médiaajánlat
 
Előfizetés

Hírek

Miért érdemes kiemelni egy apróhirdetést?

2010. Szeptember 9. - 08:32

Kevésnek tartja hirdetései megtekintéseinek számát? Szeretné, ha aprói szem előtt lennének? Egy hirdetés hatékonyságának alapvető feltétele, hogy minél több lehetséges érdeklődő értesüljön róla. A woodholz.eu portál hirdetői 3 lehetőség közül választhatnak, melyek segítségével hirdetéseiket "feltűnőbbé" tehetik. Cikkünkben összefoglaltuk, hogy melyek ezek a lehetőségek, milyen módon állíthatjuk be őket és miként változnak általuk hirdetéseink.

Woodshop faipari webáruház

2010. Augusztus 18. - 12:52

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy augusztus második hetében útjára indítottuk  faipari webáruházunkat, a Woodshopot (elérhető az oldal fejlécében található Webáruház linkre kattintva).

Milyen a hatékony apró, mik az ismérvei?

2010. Február 1. - 11:19

Manapság az internet világában ha valaki egy konkrét árut keres, akkor a leggyakrabban a google kereső segítségét veszi igénybe. Ez tény, hiszen az internet segítségével megszűntek az országok közti kereskedelmi határok. Például egy német faipari cégnek nem probléma, ha egy magyar alapanyag forgalmazó cégtől kell árút vásárolni, ha ez megéri neki. A fontos az, hogy ez a cég megtalálja az adott vásárlási lehetőséget. Mit fog csinálni első lépésben? Valószínűleg felmegy az internetre és rákeres a konkrét alapanyagra. A woodholz.eu, ebből a tényből kiindulva, egy fejlesztésen esett át, hogy ezekben az internetes keresőkben a lehető legjobb helyen szerepeljen. Fontos viszont amellett,  hogy az oldal lehetővé teszi az apró internetes megtalálását, az apróhirdetés megfogalmazásával is javítható hirdetés teljesítménye.

Milyen adatokat adjak meg a regisztrációnál?

2009. November 20. - 11:16

A regisztráció folyamatát megkönnyítendő, csokorba gyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket a rendszerbe való regisztrálás során hasznosíthatunk.

Tippek, tanácsok a gyors eladáshoz

2009. Október 27. - 15:42

Sokszor úgy gondolja, hogy mások sikeresebben adják el termékeiket a woodholz-on? Úgy érzi nem teljesen tudja, hogy mire kell odafigyelni a hirdetésfeladásnál? Alábbi cikkünkben összefoglaltuk azokat a tanácsokat, amelyekkel gyorsabban tudja eladni termékét, szolgáltatását.

Mozilla Firefox Telepítése 1 perc alatt

2009. Október 20. - 11:25

Tisztelt Felhasználóink! Sajnos a megújult weboldalak Internet Explorer régebbi verzióiban nem működnek megfelelően, ezért kérjük az oldalt újabb verzió vagy Mozilla Firefox alatt használják. Az Internet Explorer verziószámáról a Súgó főmenü Névjegy menüpontjában kaphatnak információt. Telepítsen Mozilla Firefox-ot 1 perc alatt....

Eladni és venni gyorsan, kényelmesen a képernyő előtt

2009. Szeptember 30. - 15:39

Ma már mindenki számára egyre világosabb, hogy az étel, ital és villanyáram után ma a legfontosabb lételem az internetkapcsolat. És mint az tapasztalható a mindennapokban, működik a dolog. A faipar.hu-n ez idáig is jól működő apróhirdetési portálon számos üzlet köttetett az elmúlt években, használt gépek cseréltek gazdát, megmaradt fűrészáru hasznosult általa, de számos más termék és szolgáltatás is értékesült az oldalon.

Faipar 3.0

2009. Szeptember 30. - 15:29

Idén október 1-jével egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a faipar online, a faipar.hu harmadik nagy frissítése, mely reményeink szerint újdonságaival, jobb kereshetőségével, új struktúrájával a felhasználók komoly segítségére lehet a közeljövőben.

Ligno Novum – Woodtech

2009. Szeptember 8. - 13:18

A Ligno Novum – Woodtech Magyarország legnagyobb asztalos-, faipari és erdészeti szakkiállítása, amely kétévenként kerül megrendezésre, legközelebb 2010. szeptember 22-25. között várja az érdeklődőket Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont területén.